Gå til innhold (Alt + c + enter)

Solonavigasjonstur til Torp og Starmoen

Endelig er begge, eller som i mitt tilfelle; alle tre solonavigasjonsturene gjennomført! Jeg skulle ut på langtur til Kristiansand / Kjevik, men da jeg endelig kom meg avgårde måtte jeg gjøre vendereis ved Langesund på grunn av for lavt og tett skydekke.

Mandag 24 august gjorde jeg et nytt forsøk. Jeg hadde klargjort tre såkalte navplaner (operativ flygeplan) for turen. Den første fra Kjeller (ENKJ) til Torp (ENTO), den andre fra Torp til Kjevik (ENCN), og den tredje fra Kjevik tilbake til Kjeller. Jeg snakka med flymeteorolog og sjekka Metar, Taf og Notam. Det så ut til å bli en fin tur og "smooth sailing" nedover sørlandskysten.

Cockpit
Utsikt nedover Oslo-fjorden mot Son - her fra 2000 fot.

Jeg tok av i østlig retning og forlot etterhvert Kjeller-frekvensen ved Flateby. Her la jeg meg på kurs mot Drøbak og kontaktet Oslo Approach for å åpne flightplan'en til Torp. Jeg fløy ut over Drøbak og kryssa etter hvert sundet mot Horten hvor jeg lirka meg inn i mellom kontrollsonene til henholdsvis Rygge og Torp. På vei forbi Horten kontakta jeg Torp og ble klarert inn til Ravnøya via Tønsberg for en "stop and go". Derfra ble jeg klarert direkte til finalen på bane 36 hvor jeg landet, stoppet, og tok av igjen. Flightplan'en til Torp ble lukka, og den til Kjevik ble åpna. So far so good!

Tønsberg 1500 fot
Tønsberg fra ca 1500 fot.

Jeg ble klarert ut fra Torp via Bommestad og fortsatte så nedover mot Stathelle / Langesund. Men der var det bom stopp! Plutselig var det ikke lenger delvis skyet i en høyde langt over min flyhøyde. Skyene lå som et digert teppe så langt jeg kunne se, og de strakk seg fra under 1000 og opp til i overkant av 4000 fot. Over langesund forsøkte jeg å gå ned til i underkant av 2000 fot, men innså kjapt at det var no-go. Skyene lå alt for lavt til at jeg kunne fly med nogen lunde sikt. Jeg svingte utover mot havet for å prøve å se lenger nedover kysten, men der så det mildt sagt mørkt ut. Over langesund var det et hull i skylaget som gjorde det mulig å klatre opp over skyene for å se hvordan utsikten var derfra, så jeg spurte Farris Approach om å få klatre opp til 6500 fot. Det fikk jeg, men også her var det pottetett.

Flygelederen jeg snakka med ringte meteorolog for å finne ut hvordan det så ut videre nedover kysten, uten å bli noe særlig klokere. Det skulle jo liksom ikke være helt overskyet der jeg var - men det var det. Jeg var "on top" uten å se noe som helst, og skylaget høyere opp møtte det lavereliggende skylaget i horisonten og alt var hvitt. Jeg tok nok en sving over langesund og gikk ned til 2000 fot igjen før jeg tok sjefsavgjørelsen om å stikke halen mellom beina og puske meg oppover til Oslo igjen. Jeg snakka med Farris og fikk omdirigert flightplan'en til Kjeller. Det var surt å gå glipp av turen nedover sørlandskysten, men det er jo "good airmanship" å snu om været blir for kjipt. Er det ikke? Jeg var i alle fall ikke særlig lysten på å "prøve" å komme meg nedover ved å fly i 500-1000 fot ut over havet. Å fly over land hadde i hvert fall ikke gått.

Opp mot Oslo gikk alt veldig bra. Her var det ikke noen skyer å snakke om, og jeg koste meg skikkelig der jeg putra over urbane steder som Kvelde og Holmestrand.

Oslo
Bilde tatt på vei inn over Oslo igjen mot Lutvann og Kjeller.

Jeg frykta at denne turen var totalt bortkastet og at jeg måtte legge ut på ny langtur, men det slapp jeg faktisk. Jeg hadde jo landet på en fremmed flyplass (Torp), laget navplaner, levert flightplan'er og tross alt fløyet en god stund. I tillegg hadde jeg fått en uventa og kjip værsituasjon å bryne meg på. Jeg mangla nå bare landing på nok en fremmed flyplass og 50 minutter flytid for å oppfylle sertifikatkravet som er pål 10 timer soloflyging. Løsninga ble en tur til Elverum / Starmoen!

Starmoen-RWY
Er det en sti? Er det en smal, humpete vei? Nei - det er flystripa på Starmoen flyplass i Elverum.

Dagen etter bomturen nedover mot sørlandet fløy jeg oppover mot Elverum og Starmoen. Jeg sikta meg inn på "rullebane" 15 og landa trygt før jeg satte kursen ned mot Kjeller igjen via Tangen og Eidsvoll.

Nå er det meste unnagjort, og "flylappen" er ikke langt unna! :)

Det finnes 0 kommentarer

Skriv en kommentar